top of page
Luovat työpajat Ylivieskassa

Luovat työpajat

Tervetuloa löytämään luovia elämyksiä ja taidekokemuksia!

Taide Tulikettu tarjoaa innostavia taidetyöpajoja ja palveluita, jotka sytyttävät luovuuden liekin ja inspiroivat mielen.

Marin johdolla pääset sukeltamaan luovuuden maailmaan rennolla otteella ja inspiroivassa ympäristössä.

Voit osallistua Tuliketun järjestämiin työpajoihin, joissa pääset toteuttamaan omia luovia visioitasi, maalaamaan taulun  alusta loppuun asti ohjatusti tai kokeilemaan jotain ihan uutta. Tarjoan myös räätälöityjä taide-elämyksiä erityistilaisuuksiin, kuten TYKY-päiviin, polttareihin, syntymäpäiville, hääjuhliin tai ystäväporukan kokoontumisiin. Avoimet ateljeeajat ja teemalliset taideillat mahdollistavat luovuuden yhdistämisen sosiaaliseen kanssakäymiseen.
 

Miksi valita Taide Tulikettu?

Ainutlaatuiset taidekokemukset

Kokenut ja innostava ohjaaja

Mukava ja inspiroiva ympäristö
 

Liity mukaan luovan taiteen maailmaan Tuliketun Marin kanssa! Tutustu workshop- ja palvelutarjontaani ja
varaa paikkasi jo tänään. Tai ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton taideelämys juuri sinun porukallesi!

Tulossa olevat työpajat

La 29.6.   klo 14-16           Linopainanta 49€/hlö, kaverin kanssa 45€/hlö

Pe 5.7.     klo 19-22          Väriä ja Viiniä  *Vapaalla kädellä* 59€/hlö, kaverin kanssa 45€/hlö

Pe 12.7..    klo 18-20.00    Väriä, Viiniä ja Koruja 49€/hlö, kaverin kanssa 45€/hlö

Ma 8.7.-to 11.7. klo 18-21  Maalaa iltamaisema -kurssi 195€/hlö, kaverin kanssa 45€/hlö 

La 10.8.     klo 15-18           Maalaa lemmikkisi 59€/hlö, kaverin kanssa 55€/hlö

Viini ja maalaus ylivieska.jpg
Viini ja maalaus ylivieska.jpg
kukkataulu
20240421_181409_edited_edited.jpg
20240323_193359~2_edited.jpg
Väriä ja Viiniä -työpajat
Väriä, Viiniä ja Koruja
Pe 12.7. 2024 klo 18-20
hinta 49e/hlö, kaverin kanssa 45€/hlö

Ai että, nyt on vallattoman makia mahdollisuus tulla viettämään rennon leppoisaa taideiltaa Tuliketun Marin ohjauksessa. Väriä ja viiniä -työpajassa pääset kokemaan taiteen iloa leppoisassa ja inspiroivassa ympäristössä. Sulla ei tarvi olla kokemusta maalaamisesta tai taiteesta eikä sun tarvi osata mitään. Ota mukaan pullo (tai kaks) sun lemppariviiniä ja sun suosikkilasi, unohda arjen vaatimukset ja tule nauttimaan väreistä ja niillä leikkimisestä. Upean ihanan itse maalatun taulun lisäksi saat työpajasta uutta inspiraatiota, joka auttaa elämän pyörteissä. 
 

Mitä odottaa:

 • Taidetuliketun Mari opastaa sinut työpajaan. Ei tarvita aiempaa kokemusta.

 • Kaikki tarvittavat maalaustarvikkeet ja -pohjat sisältyvät hintaan.

 • Voit tuoda mukanasi suosikki viinisi tai muun juoman nautittavaksi  luovan prosessin aikana. Huom. juomasi voi olla myös alkoholiton niin halutessasi.

 • Mukava ja rento ilmapiiri, jossa saat nauttia taiteesta, uppoutua tekemiseen tai rupatella vieruskaverin kanssa.

 • Työpajasta mukaasi lähtee oma taideteoksesi ja iloisen innostunut mieli. 

Väriä ja Viiniä - Kukkataulu

  hinta 49e/hlö

 • Tässä työpajassa saat luvan kanssa laittaa arjen sivummalle ja nauttia ohjatusta luovuudesta, kesän odotuksesta ja kukkien väriloistosta maalaten.

 • Työpajassa maalataan ohjatusti viereisen kuvan kaltainen kukkataulu. 

 • Sun ei tarvi osata maalata, ei keksiä aihetta eikä tietää mistä aloittaa. Työpajassa maalataan yhtä matkaa ja Tuliketun Mari ohjaa koko maalausprosessin alusta loppuun asti. Sinä saat heittää arjen ja aivot narikkaan ja nauttia ohjatusta luovuudesta ja maalaamisesta, väreistä,  viinistä ja seurasta.  Voit seurata ohjausta tarkasti, tehdä oman version mallitaulusta. tai maalata jotain ihan muuta jos sulla on joku idea jonka haluat toteuttaa. 

 • Työpajassa maalataan akryyliväreillä 24x30cm kokoinen taulu. 

 

Missä:

 •  Taide Tulikettu

 • Asemakatu 4, Ylivieska

 • Työpaja pidetään Tuliketun galleriassa, joka sijaitsee kellarikerroksessa. Galleriaan kuljetaan kierreportaitapitkin. Galleriaan ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua.      

Hinta:

 •  49€ / henkilö

 • Hinta sisältää ohjauksen, maalauspohjan, akryylimaalien, siveltimien ym. työvälineiden käytön. HUOM. juomat eivät sisälly hintaan, tuo siis mukanasi oma lempparijuomasi.

 • Ota mukaan tai laita valmiiksi päälle vaattet, joka saa sotkeutua maaliin. 

 • Jos haluat kehystyttää työpajassa maalaamasi taulun, saat kehyksen hintaan 55e (norm. 75-110e).  

Ilmoittaudu viestillä numeroon 044 5350038

Kerro viestissä nimesi ja mihin työpajaan ilmoittaudut

Tule mukaan luomaan oma taideteoksesi samalla kun nautit hyvästä seurasta ja viinistä. Maalaus ja Viini -workshoppi on täydellinen tapa irtautua arjesta, kokeilla jotain uuttaa ja ilmaista itseäsi taiteen kautta.

 • Abstraktia hulluttelua, heittäytymistä ja väreillä leikkimistä, etukäteen suunnittelemasi kuvan toteuttamista  tai jotain siltä väliltä.

 • Alkuohjauksen jälkeen Laitetaan musat soimaan  ja heittäydytään musiikin ja värien vietäväksi. Työpajassa saa kuunnella ohjausta jos haluaa. Pääideana on kuitenkin kokeilla ja leikkiä kukin tyylillään... joko villisti riekkuen ja välillä tanssien tai rauhallisemmin fiilistellen. Ohjausta, ideoita ja vinkkejä on saatavilla ja tarjolla, mutta niistä ei välttämättä tarvitse välittää mitään :)

 • Työpajassa maalataan akryyliväreillä 40x50cm kokoinen teos. Työvälineinä siveltimiä, kyniä, lastoja, raaputtimia, kädet, jalat ja vaikka oma pää jos niin haluat.  Käytössä myös hiiltä ja öljypastelliliidut.

Missä:

 • Taide Tulikettu 

 • Asemakatu 4, Ylivieska

 • Työpaja pidetään Tuliketun galleriassa, joka sijaitsee kellarikerroksessa.                Galleriaan kuljetaan kierreportaitapitkin. Galleriaan ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua.

Hinta:

 •  59 € / henkilö, tai 55€/hlö kun ilmoitat itsesi ja yhden tai useamman kaverin ja tulette porukalla taiteilemaan

 • Hinta sisältää akryylimaalien ja siveltimien ym. maalausvälineiden käytön, maalausohjan sekä pientä naposteltavaa. HUOM. juomat eivät sisälly hintaan, tuo siis mukanasi oma lempparijuoma.

 • Ota mukaan tai laita valmiiksi päälle vaattet, joka saa sotkeutua maaliin. 

 • Mikäli haluat kehystyttää kurssilla maalamasi teoksen saat 40% alennuksen kehystyksen normaalihinnasta.  

Ilmoittaudu viestillä numeroon 044 5350038

Kerro viestissä nimesi ja mihin työpajaan ilmoittaudut

Tule mukaan luomaan oma taideteoksesi samalla kun nautit hyvästä seurasta ja viinistä. Maalaus ja Viini -workshoppi on täydellinen tapa irtautua arjesta ja ilmaista itseäsi luovan taiteen kautta.

 

Miksipä ei yhdistettäis kolmea hauskuutta?!? 

Tässä illassa luodaan sekä koruja että tauluja omaa lempijuomaa siemaillen. Tytöpajassa mahdollisuus maalata 20x30cm vapaalla kädellä käyttäen akryyli- ja guassimaaleja sekä öljypastelliliituja. Korvikset voi valmistaa korvisbaarin osista, mutta työpajassa on tarjopttimella myös materiaaleja ja osia, joita ei ole korubaarin valikoimassa! Nyt on siis ihan huippumahdollisuus tehdä koruista ihan oman näköiset muokkaamalla valmiita osia maalaamalla, leikkaamalla ja liimaamalla. Käytössä  on mm. maalia, glitteriä, paperia, kangasta ja helmiä!! Ja kaikki tämä sun lempparijuomaa siemaillen tai hörppien uusien ja vanhojen tuttujen seurassa! Voit tehdä korviksia, rannekoruja, kaulakoruja, avaimenperiä...

Ja hei, voit käyttää koko ajan pelkästään tauluun, pelkästään koruihin tai molempiin, fiiliksen mukaan.

Sun ei tarvi osata maalata eikä tehdä koruja

Ohjaus ja kaikki materiaalit sisältyy hintaan. Inspiraatiotakin löytyy Tuliketun tunnelmasta, kanssataiteilijoista, musiikista ja viinistä.

Hinta: 49€ sis alv 24%, ohjauksen ja materiaalit pienen tauluun ja koruihin (yht. 3kpl). 

Päivämäärä: Pe 12.7.2024

Paikka: Taide Tulikettu, Asemakatu 4, Ylivieska (R-kioskia vastapäätä)

Väriä, Viiniä ja Koruja
Pe 5.7.2024 klo 19-22
hinta 59e/hlö, kaverin kanssa 55€/hlö
Kukkataulu
Vapaalla kädellä
Korvistyöpaja
fantastiset korut työpaja
Uniikit lempparikorvikset

hinta 32e

Haluatko korvikset, jotka ovat täysin sinun näköisesi? Tässä työpajassa pääset suunnittelemaan ja valmistamaan itse puu- tai vanerikorvikset. Tuliketusta löytyy kaikki tarvittavat materiaalit, mutta voit tuoda myös omia helmiä, ketjuja ym killuttimia. Materiaaleina valmiita vaneripohjia, helmiä, ketjuja, kirjan ja lehtien sivuja, kangasta, maalia... decoupage-tekniikalla. Et tarvitse aiempaa kokemusta – Tuliketun Mari opastaa sinua läpi prosessin. Korujen joukut ja välirenkaat ovat ruostumatonta terästä.

Voit valmistaa 1-2 korvisparia tai kaulakorua.

 

Hinta: 32€ sis alv 24%, ohjauksen ja materiaalit 2 korvispariin sekä työkalujen käytön.

Päivämäärä: To 13.6.2024

Korutyöpaja
Fantastiset fimo-korut
 

Tule mukaan luomaan omat fimo-massasta valmistetut korvakorut tai kaulakoru! Tässä työpajassa pääset herättämään luovuutesi ja valmistamaan täysin uniikkeja koruja, jotka heijastavat persoonaasi.
Ei haittaa, vaikka et olisi ennen työskennellyt fimomassan kanssa – opastan sinut askel askeleelta tämän jännittävän materiaalin parissa.
 

Hinta: Ilmoitetaan myöhemmin
Päivämäärä: Ilmoitetaan myöhemmin

Elämäni helminauha
Elämäni helminauha - muistojen korut
 

Luo koruja, jotka kertovat tarinaa – sinun tarinaasi. Tässä työpajassa valitset helmistä ja koruosista niitä, jotka resonoi sinulle, luoden korun tai korusetin, joka on täynnä merkitystä ja muistoja. Voit tuoda myös omia materiaaleja lisätäksesi henkilökohtaista kosketusta. 

Työpajassa voit valmistaa merkityksellisen kaulakorun, korvakorut, rannekorun, ikkunakoristeen tai vaikkapa laukkukorun.
 

Hinta: 32€/hlö sisältää alv 24%, ohjauksen, materiaalit 1-2 helmikoruun sekä työkalujen käytön.
Päivämäärä: 

Maalaa Metsä
Woman Alone in Forest
Maalaa metsä -työpaja

Hinta  79€

Lähde mukaan ainutlaatuiseen päivään, jossa yhdistämme taiteen luonnon kauneuteen! "Maalaa metsä" -työpajassa suunnataan metsän sydämeen, saamme inspiraatiota suoraan luonnosta ja maalamme sen ihmeitä. Tämä kurssi ei vain opeta sinua maalaamaan, vaan vie sinut  lähemmäs luontoa ja sen rauhoittavaa vaikutusta. Tuliketun Mari ohjaa lempeästi metsän rytmiin ja auttaa ikuistamaan metsän tunnelmat kankaalle.

Tämä on täydellinen tilaisuus rentoutua, inspiroitua ja luoda upeita taideteoksia ulkoilmassa.
 

Hinta: €
Päivämäärä: La 8.6.2024 (säävaraus)

bottom of page