top of page
20210504_165945.jpg

Kehystämö

Taide Tuliketun kehystämö palvelee juuri sinua erilaisissa kehystystarpeissa taidolla ja ilolla.

Oikeanlainen kehys viimeistelee taideteoksen, vahvistaa teoksen tunnelmaa ja sitoo teoksen kokonaisuudeksi.

Kehystäminen tavallaan tuo teoksen lähemmäs omistajaansa. Taiteilijan tehtävä on luoda ja sitten luopua, koen että usein kehystäminen siirtää teoksen tekijältä omistajalle.

  Kehyksellä voi vaikuttaa teoksen tunnelmaan ja sillä voi muovata kokonaisuutta omaan tyyliin sopivaksi,

mutta aina teosta ja sen tekijää kunnioittaen. Erilainen kehystys samassa teoksessa voi muuttaa teoksen luonnetta ja kokonaisuutta hurjan paljon. Huolella tehty kehystys lisää teoksen  arvoa ja suojaa teosta. Jokainen kehystystyö suunnitellaan ja toteutetaanennakkoluulottomasti ja ammattitaidolla sekä teosta, teoksen tekijää että asiakkaan toiveita ja tyyliä kunnioittaen.

Käytämme kehystyksessä hapottomia materiaaleja, jotta taideteos säilyy kauniina ja pitkään.

Vaikeat kehystystyöt
Melkein mitä vain voi kehystää...
You Name it, We Frame It!

Maalausten, julisteiden, taideprinttien, valokuvien, todistusten, kunniakirjojen, kanavatöiden, huovutustöiden ja ristipistojen lisäksi lähes mitä tahansa sinulle arvokasta ja tärkeää voi laittaa kehyksiin. Kaapin tai laatikon perältä kannattaa pelastaa tunnearvoa omaavat kortit, levyn kannet, pääsyliput, lasten piirustukset, vauvanlelut, vauvanvaatteet, nuotit, kuivakukat, korut, vanhat rahat, festarirannekeet...jne.

Tyyliisi ja teokseen sopivalla tavalla kehystettynä taideteoksen arvo nousee ja kallisarvoiset muistot pääsevät päivänvaloon muistuttamaan tärkeistä hetkistä ja tuomaan iloa arkeesi.

Vanhatkehyksetvaihto
Vanhojen kehysten vaihtaminen

Taulun tunnelmaa voidaan muuttaa radikaalisti tai vain raikastaa kokonaisuutta kehyksiä tai aukkopahvia vaihtamalla. Perinnöksi tai lahjaksi saadun tai vaikkapa kirpputorilta ostetun taulun kehykset saa ja kannattaa vaihdattaa sinulle sopiviksi. Myös pelkän vanhan kellastuneen tai laikukkaan aukkopahvin vaihtaminen uuteen raikastaa ja uudistaa kokonaisuutta. Vanhojen pahvien ja teippien tilalle kannattaa vaihtaa hapottomat pahvit, jotta teos säilyisi vielä vuosikymmeniä eteenpäin. Taiteen tulee tuottaa hyvää mieltä ja sopia omistajalleen. Jos itse teos miellyttää mutta kehys ei, ota taulu kainaloon ja tule käymään niin katsotaan mitä asialle voidaan tehdä. 

rikkoutuneiden kehysten vaihto
Rikkoontuneiden kehysten ja taulujen korjauspalvelu

Onko sinulla ihana taulu, mutta kehys tai lasi on rikki, kangas tai paperi rutussa ja repeytynyt, paspi eli aukkopahvi kellastunut... 

Ei huolta hoidamme taulujen ja kehysten korjaukset sekä vaihdamme rikkoontuneet lasit ja kellastuneet paspit. 

bottom of page