top of page
Luovat työpajat Ylivieskassa

Luovat työpajat

Tervetuloa löytämään luovia elämyksiä ja taidekokemuksia!

Taide Tulikettu tarjoaa innostavia taidetyöpajoja ja palveluita, jotka sytyttävät luovuuden liekin ja inspiroivat mielen. Marin johdolla pääset sukeltamaan luovuuden maailmaan rennolla otteella ja inspiroivassa ympäristössä.

Voit osallistua Tuliketun järjestämiin rajoitetun määrän osallistujia sisältäviin työpajoihin, joissa pääset toteuttamaan omia luovia visioitasi. Lisäksi tarjoan räätälöityjä taide-elämyksiä erityistilaisuuksiin, kuten TYKY-päiviin, polttareihin, syntymäpäiville, hääjuhliin tai ystäväporukan kokoontumisiin. Avoimet ateljeeajat ja teemalliset taideillat mahdollistavat luovuuden yhdistämisen sosiaaliseen kanssakäymiseen.
 

Miksi valita Taide Tulikettu?

Ainutlaatuiset taidekokemukset

Kokenut ja innostava ohjaaja

Mukava ja inspiroiva ympäristö
 

Liity mukaan luovan taiteen maailmaan Taide Tulikettun kanssa! Tutustu workshop- ja palvelutarjontaani ja
varaa paikkasi jo tänään. Ota myös yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton taideelämys juuri sinun porukallesi!

Tulossa olevat työpajat

La 27.4. klo 19-22 Väriä ja viiniä  59€/hlö

To 16.5. klo 18-19.30 Uniikit korvikset 32€/hlö

La 25.5. klo 19-22 Väriä ja Viiniä 59€/hlö

La 13.6. klo 15-16.30 Elämäni helminauha 32€/hlö

Ma 5.7.-to 8.7. klo 10-13 Maalaa maisema -kurssi 195€/hlö

Ma 5.7. - to 8.7. klo 18-21 Maalaa maisema -kurssi 195€/hlö 

  -Maisemamaalauskurssin tarkemmat tiedot ilmoitetaan       lähipäivinä

Viini ja maalaus ylivieska.jpg
Viini ja maalaus ylivieska.jpg
Väriä ja Viiniä -työpaja
La 27.4.  59€/hlö
La 25.6. 59€/hlö
Kerro ilmoittautuessasi kumpaan työpajaan osallistut!

Ai että, nyt on vallattoman makia mahdollisuus tulla viettämään rennon leppoisaa taideiltaa Tuliketun Marin ohjauksessa. Maalausta ja viiniä -työpajassa pääset kokemaan taiteen iloa leppoisassa ja inspiroivassa ympäristössä. Sulla ei tarvi olla kokemusta maalaamisesta tai taiteesta eikä sun tarvi osata mitään. Ota mukaan pullo (tai kaks) sun lemppariviiniä ja sun suosikkilasi, unohda arjen vaatimukset ja tule nauttimaan väreistä ja niillä leikkimisestä. Upean ihanan itse maalatun taulun lisäksi saat työpajasta uutta inspiraatiota, joka auttaa elämän pyörteissä. 
 

Mitä odottaa:

 • Taidetuliketun Mari opastaa sinut työpajaan. Ei tarvita aiempaa kokemusta.

 • Kaikki tarvittavat maalaustarvikkeet ja -pohjat sisältyvät hintaan.

 • Voit tuoda mukanasi suosikki viinisi tai muun juoman nautittavaksi  luovan prosessin aikana. Huom. juomasi voi olla myös alkoholiton niin halutessasi.

 • Mukava ja rento ilmapiiri, jossa saat nauttia taiteesta, uppoutua tekemiseen tai rupatella vieruskaverin kanssa.

 • Työpajasta mukaasi lähtee oma taideteoksesi ja iloisen innostunut mieli. 

Väriä ja Viiniä työpaja pitää sisällään:

 • Abstraktia hulluttelua, heittäytymistä ja väreillä leikkimistä, etukäteen suunnittelemasi kuvan toteuttamista  tai jotain siltä väliltä.

 • Laitetaan musat vähän isommalle  ja heittäydytään musiikin ja värien vietäväksi. Työpajassa saa kuunnella ohjausta jos haluaa. Pääideana on kuitenkin kokeilla ja leikkiä. Ja kukin tyylillään... joko villisti riekkuen ja välillä tanssien tai rauhallisemmin fiilistellen. Ohjausta, ideoita ja vinkkejä on saatavilla ja tarjolla, mutta niistä ei välttämättä tarvitse välittää mitään :)

 • Työpajassa maalataan akryyliväreillä 40x50cm kokoinen teos. Työvälineinä siveltimiä, kyniä, lastoja, raaputtimia, kädet, jalat ja vaikka oma pää jos niin haluat.  Käytössä myös hiiltä ja öljypastelliliidut.

Hinta:

 •  59 € / henkilö

 • Hinta sisältää akryylimaalien, siveltimien ym. työvälineiden käytön, maalausohjan ja ripustimet sekä pientä naposteltavaa. HUOM. juomat eivät sisälly hintaan, tuo siis mukanasi oma lempparijuoma ja lasi. Paikanpäältä löytyy kertakäyttömukeja, mutta omasta suosikkikiposta juotuna juoma on tuplahyvää.

 • Ota mukaan tai laita valmiiksi päälle vaattet, joka saa sotkeutua maaliin. 

 • Mikäli haluat kehystyttää kurssilla maalamasi teoksen saat 20% alennuksen kehystyksen normaalihinnasta.  

Tule mukaan luomaan oma taideteoksesi samalla kun nautit hyvästä seurasta ja viinistä. Maalaus ja Viini -workshoppi on täydellinen tapa irtautua arjesta ja ilmaista itseäsi luovan taiteen kautta.

 

fantastiset korut työpaja
Uniikit puu- ja vanerikorvikset
TO 16.5. klo 18-19.30
hinta 32e

Haluatko korvikset, jotka ovat täysin sinun näköisesi? Tässä työpajassa pääset suunnittelemaan ja valmistamaan itse puu- tai vanerikorvikset. Tuliketusta löytyy kaikki tarvittavat materiaalit, mutta voit tuoda myös omia helmiä, ketjuja ym killuttimia. Materiaaleina valmiita vaneripohjia, helmiä, ketjuja, kirjan ja lehtien sivuja, kangasta, maalia... decoupage-tekniikalla. Et tarvitse aiempaa kokemusta – Tuliketun Mari opastaa sinua läpi prosessin. Korujen joukut ja välirenkaat ovat ruostumatonta terästä.

Voit valmistaa 1-2 korvisparia tai kaulakorua.

 

Hinta: 32€ sis alv 24%, ohjauksen ja materiaalit 1 -2 korvispariin sekä työkalujen käytön.

Päivämäärä: To 16.5.2024

Korutyöpaja
Fantastiset fimo-korut
PÄIVÄT ILMOITETAAN MYÖHEMMIN  

Tule mukaan luomaan omat fimo-massasta valmistetut korvakorut tai kaulakoru! Tässä työpajassa pääset herättämään luovuutesi ja valmistamaan täysin uniikkeja koruja, jotka heijastavat persoonaasi.
Ei haittaa, vaikka et olisi ennen työskennellyt fimomassan kanssa – opastan sinut askel askeleelta tämän jännittävän materiaalin parissa.
 

Hinta: Ilmoitetaan myöhemmin
Päivämäärä: Ilmoitetaan myöhemmin

Elämäni helminauha - muistojen korut
TO 13.6. klo 18-19.30

Luo koruja, jotka kertovat tarinaa – sinun tarinaasi. Tässä työpajassa valitset helmistä ja koruosista niitä, jotka resonoi sinulle, luoden korun tai korusetin, joka on täynnä merkitystä ja muistoja. Voit tuoda myös omia materiaaleja lisätäksesi henkilökohtaista kosketusta. 

Työpajassa voit valmistaa merkityksellisen kaulakorun, korvakorut, rannekorun, ikkunakoristeen tai vaikkapa laukkukorun.
 

Hinta: 32€/hlö sisältää alv 24%, ohjauksen, materiaalit 1-2 helmikoruun sekä työkalujen käytön.
Päivämäärä: To 13.6.2024 klo 18-19.30

Woman Alone in Forest
Maalaa metsä -työpaja
LA 8.6. klo 12-15 (säävaraus)
Hinta 63€

Lähde mukaan ainutlaatuiseen seikkailuun, jossa yhdistämme taiteen luonnon kauneuteen! "Maalaa metsä" -työpajassa suuntaamme metsän sydämeen, etsien inspiraatiota suoraan luonnosta ja maalaten sen ihmeitä. Tämä kurssi ei vain opeta sinua maalaamaan, vaan vie sinut myös lähemmäs luontoa ja sen rauhoittavaa vaikutusta. Taide Tuliketun Mari johdattaa sinut läpi maalaustekniikoiden, auttaen sinua ikuistamaan metsän tunnelmat kankaalle.

Tämä on täydellinen tilaisuus rentoutua, inspiroitua ja luoda upeita taideteoksia ulkoilmassa.
 

Hinta: 85€
Päivämäärä: La 8.6.2024 (säävaraus)

bottom of page